Perdiu a la caçadora

Quan és temporada de caça podem aprofitar per acostar-nos a la plaça i comprar unes bones perdius.

La carn de caça és més forta i de gust més potent que la de granja i a vegades cal tenir-les a marinar unes hores abans, tot i que en el cas de les perdius no cal. El plat queda contundent, però molt bo!

 

Recepta de Paamboliisucre.blogspot.com

Ingredients (2 persones):
3-4 perdius (dependrà de la gana dels comensals)
1 ceba grossa
1 tomàquet madur gros
cansalada o pernil salat
moixernons o bolets al gust
una cullerada sopera de ginebrons
una cullerada de cafè de coriandre
1 fulla de llorer
2 alls
7 o 8 ametlles
vi ranci (una tassa de cafè)
brou o aigua

(Preparació)

Recepta de Aeropic.net

Ingredients per a 2 persones
2 Perdius Aeropic
2 Cebes
1 Pastanagues
Bolets
Vi blanc i tinto
Brou
Llorer i alls

Preparació
1 . Tallem la ceba en juliana i la pastanaga a tires.
2 . Salpebrem la perdiu, la lliguem i la cobrim amb tots els ingredients i el brou.
3 . La deixem coure fins que la carn quedi tendra.